Afgelopen twee weken was er even geen column van mij. Ik had de ene maandag terugkomdag op school, alles opruimen en dergelijke. Vorige week maandag had ik geen inspiratie en ik was heel erg aan het leren voor het examen.

Ja, ook al is de vakantie begonnen en heb ik al twee weken vakantie, die begint het nu eigenlijk pas voor mij. Ik heb twee weken zitten leren wat niet altijd even gemakkelijk was. Ik wilde eigenlijk gewoon even vakantie hebben zonder met studie bezig te zijn. En mijn hoofd nam niet veel informatie op. Hoe ik mijn examen heb gedaan, geen idee, maar als ik het niet gehaald heb, is dat geen verrassing.

Normaal schrijf ik mijn columns tegenwoordig op een maandag voor de dinsdag, maar het is nu zondag. Want ik ga morgen (voor jullie gisteren) gezellig op bezoek bij een vriendin die verhuisd is. Ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe stekkie. Dus schrijf ik toch maar een keer op zondag. Ik heb een logee, maar die ligt nog lekker te slapen. Ik vrees dat hij geen goede nacht heeft gehad. Luchtbed is leeggelopen en in plaats van mij wakker te maken heeft hij dus op de harde vloer geslapen. Nu ligt hij in mijn bed te slapen. Ik ben toch altijd vroeg wakker dus kon hij toch nog even lekker slapen.

De komende week heb ik een drukke week met veel afspraken en voorbereidingen voor een weekje Zeeland. Ik heb daar zo’n zin in, het wordt wel heel warm. Dus denk dat ik niet veel ga doen dan gezellig bijkletsen met mijn vrienden en relaxen. Voor Zeeland en na Zeeland ga ik tussen de afspraken door ook proberen wat opdrachten en dergelijke voor te bereiden. Maar het is relaxter dan de afgelopen twee weken want toen was ik gewoon echt alleen maar aan het leren. Ook al vind ik verslagen schrijven niets, is dat toch altijd relaxter dan het leren.

Als ik terug kom van Zeeland heb ik nog anderhalve week. Donderdag en vrijdag voor de school gaat beginnen zijn er terugkomdagen. Donderdagmiddag gaan we de lokalen weer inrichten en vrijdag is er teamoverleg en eventueel verder inrichten. Daarna begin ik zelf als het goed is op 2 september weer met mijn stage dat dan nog tot de herfstvakantie loopt, dus nog 7 weken. In die periode ga ik ook beginnen met solliciteren, al zal dat niet gemakkelijk gaan, want ik heb de papieren nog niet. Die heb ik helaas pas ergens halverwege volgend jaar. Maar goed, je weet het maar nooit! Tenzij er weer nieuwe data komen waardoor ik overige dingen eerder kan afronden, dan plan ik dat in. En anders ben ik na april 2021 klaar. Toch hoop ik dat ik voor die tijd wel een baan heb, maar ik zie het wel.

Volgende week weer even geen column, want dan ben ik heerlijk in Zeeland en ga ik lekker genieten en relaxen.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.