Reis_naar_de_sterren_met_KOH_GALAXY

Droom jij er ook wel eens van te kunnen reizen door de Melkweg. KOH GALAXY! zorgt dat die droomuitkomt. De nieuwe Limited Edition sluit perfect aan op het nieuwe modebeeld, dat donkere aardetinten combineert met glanzende stoffen en metallic voor een super shiny effect. Resultaat? Nagels die schitteren als de mooiste ster in our Galaxy.

Een touch of sterrenpracht in een handomdraai

De altijd tot de verbeelding sprekende Melkweg is gevangen in KOH MILKY WAY!. Deze prachtige bruin met paars-rode shimmer licht je nagels op zoals de Melkweg de hemel verlicht tijdens een heldere, onbewolkte nacht. Ultra luxe bij donker okergeel en warme roodtinten.

De paars-roze lak met shimmer KOH MAGNETIC! Heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht en maakt jouw exclusieve party outfit helemaal af. Denk Great Gatsby, champagne en magnetic music tot in de late uurtjes.

Met KOH FALLING STAR! mag jij elke dag een wens doen. Het diepe paars kreeg eveneens een shimmer voor een bijzonder effect. Alsof de sterrenpracht op jouw nagels is neergedaald… Mooi bij paarsen, zwart en diep donkerbruin voor een avantgardistische look.

Voor een warme najaarslook is KOH STARDUST! de ideale match. Deze intense bordeauxrood kreeg
een bruine gloed met shimmer. Ideaal bij warme aardetinten, maar ook indigo blauw en denim voor
een luxe denimtouch.

Als queen van het universum is er een kleurlak die er met kop en schouders uitsteekt: KOH UNIVERSE! Het heldere rood met shimmer staat voor de oerkrachten die ons universum rijk is. Draag het bij een to die for rode loper dress of een geraffineerd zwart pak voor een extra statement.

KOH ATMOSPHERE! is een krachtige donkergroen met bruinachtige shimmer. Uiteraard perfect bij groenen en bruinen. Door het te combineren met cognac en camelbruin zorg je voor een bijzondere fashion feel.

De Limited Edition KOH GALAXY! is verkrijgbaar vanaf 1 september 2013 bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH Flagship Stores in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, de KOH self-service stores in de Bijenkorf Amstelveen, Arnhem en Utrecht en via kohcosmetics.com. De adviesprijs is €14,99. KOH GALAXY! is een Limited Edition van KOH COLOURS!, die 120 basiskleuren omvat. Elke twee maanden speelt KOH met een Limited Edition in op actuele trends.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.