Amazing Australia – de nieuswte  limited edition van W.I.C. by Herôme

W.I.C. by Herôme goes down under, want deze keer is de nieuwe limited edition geïnspireerd op Australië. Drie mooie, warme zomertinten en drie koele kleuren die je doen denken aan de frisse zee, samen zijn deze zes nieuwe lakjes de nieuwe limited edition van W.I.C. by Herôme: Amazing Australia.
Helemaal geweldig zijn ze, deze zes nieuwe lakjes van W.I.C. by Herôme. Deze keer heeft Herôme inspiratie opgedaan in Australië. Het resultaat is een nieuwe limited edition van de World Inspired Colors, genaamd Amazing Australia.
Bijzonder aan de lakjes is deze keer dat de kleuren voorzien zijn van een laagje dat het doet lijken alsof je de dauwdruppels en het fijne zand nog op je nagels zit na een relaxte strandwandeling.
Verder is de limited edition deze keer verdeeld in twee uiterste; drie warme zomer tinten en drie frisse, koele kleurtjes. De warme tinten zijn het oranjerode Adelaide, een kerrieachtig goudgele Gold Coast en de fel gele Wagga Wagga. De frisse tinten dragen namen als Wollongong, een dauwblauw tintje, het bijzondere witte Tasmania en tot slot Brisbane, een zacht lila kleurtje.
W.I.C. Amazing Australia limited edition by Herôme is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en natuurlijk via www.herome.com.
Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor € 7,50 en voor twee stuks betaal je € 12,50.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.