Silk

Het is buiten te merken, het is winter en de temperaturen lopen naar beneden. Het blote benen weer ligt inmiddels ver achter ons, da’s duidelijk. Maar dat wil niet zeggen dat die benen geen aandacht verdienen. Want zeg nou zelf; wie wil er nu straks stralend naast de kerstboom staan terwijl de haren door je panty heen komen? Precies! En daarom ging Banger Sisters op zoek naar de handigste manier om te ontharen.

Je benen ontharen, het is elke keer weer een hele klus. En het vervelende is dat je na een krappe week weer gewoon opnieuw kunt beginnen. Daar hebben ze bij Braun iets moois op bedacht: De nieuwe Braun Silk-épil 5 Wet & Dry. Een prachtig apparaat waarmee je in een handomdraai een paar prachtige gladde benen hebt. Klinkt goed hé? Dat vonden wij van Banger Sisters ook. Maar je kent ons inmiddels wel, eerst zien en dan geloven we pas écht. Banger Sisters onderwierp de Silk-épil 5 Wet & Dry dan ook aan een kritisch oog, en been natuurlijk.

Wat zegt Braun over hun nieuwe Silk-épil 5 Wet & Dry.
Extra zacht epileren
Ontworpen om in en onder water te gebruiken, waarvan is bewezen dat het de huid kalmeert en ongemak reduceert – ideaal voor jonge vrouwen die net beginnen met epileren. Het hoge frequentie massage opzetstuk (alleen bij modellen 531 en 541) kun je gebruiken om de huid voor te bereiden, voor een EXTRA zachte epileerbehandeling. Bij regelmatig gebruik wordt epileren zo goed als pijnloos.

Super resultaten
Met grote precisie worden haartjes zo klein als een zandkorreltje (0,5mm) verwijderd. Je hoeft dus niet te wachten tot de haartjes volgroeid zijn voor de volgende epileersessie.

Gemak en effectiviteit
Braun’s Silk-épil 5 Wet & Dry tools zijn voorzien van een nieuwe antislip greep voor gemakkelijk gebruik onder water en een bijzondere huidcontact-kop die alle contouren van het lichaam helpt te volgen.

ph-content-wet-and-dry-x-cdn-en-2
Maar nu de praktijk. Wij mochten model 511 testen en we kunnen niets anders zeggen dat de Braun Silk-épil 5 Wet & Dry erg fijn is in gebruik. Natuurlijk hebben we zowel de wet als de dry methode geprobeerd. Dry is het apparaat erg handig. Eerst is het even wennen, want epileren is niet echt pijnloos. Maar er is hoop! Hoe vaker je epileert, hoe meer je huid er gewent aan raakt en je dus ook minder pijn ervaart. Persoonlijk waren we enthousiaster over de wet methode. Onder de douche werkt het wat ons betreft beter omdat je huid door het water wordt gekalmeerd tijdens het epileren.
Banger Sisters is blij, met de nieuwe Braun Silk-épil 5 Wet & Dry én met superzachte benen waarvan je zo’n vier weken plezier hebt.

De Silk-épil 5 Wet & Dry line up bestaat uit de volgende modellen:
Silk-épil 5 Wet & Dry model 511 € 69,-
Silk-épil 5 Wet & Dry model 531 € 79,-
Silk-épil 5 Wet & Dry model 541 € 99,-

De Braun Silk-épil 5 Wet & Dry reeks is per direct verkrijgbaar.
De vermelde prijzen zijn adviesprijzen. De verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

[bol_product_links block_id=”bol_56900bd66b447_selected-products” products=”9200000025905475″ name=”Braun Silk-épil 5 Wet & Dry” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.