Van Drukwerknodig.nl kregen we de vraag of we een van hun drukwerkproducten wilden testen. We kozen voor de magneetfolie met natuurlijk het logo van Banger Sisters erop gedrukt want een beetje extra reclame voor ons mooie online magazine is natuurlijk nooit verkeerd. Lees verder hoe alles verliep, van bestelling tot het rondrijden met deze mooie magneetfolie van Drukwernodig.nl.

Om te beginnen eerst maar eens wat informatie over Drukwerknodig.nl. Deze webshop is gestart in augustus 2018 en groeit op verbazende wijze. Dat komt omdat je zowel zakelijk als particulier bij hen de meest uiteenlopende producten kan bestellen. Zo is Drukwerknodig gespecialiseerd in het drukken van boeken, maar kun je er ook terecht voor producten als wanddecoraties, visitekaartjes en bierviltjes. Volop keuze dus.

Zoals gezegd kozen wij bij Banger Sisters voor de bedrukte magneetfolie. Bijzonder geschikt om reclame te maken op een auto. De magneetfolie plakt aan de auto, maar je hebt geen gedoe met lelijke lijmresten. Wil je een dagje of wat rondrijden zonder de reclame op je auto dan haal je de magneetfolie er handig vanaf om deze vervolgens op een later tijdstip probleemloos weer er terug op te zetten. Volgens Drukwerknodig bedrukken zij de magneetfolie snel, voordelig en professioneel in hun eigen digitale drukkerij. Tijd om dat eens in de praktijk uit te zoeken.

Nadat wij kenbaar hadden gemaakt dat we kozen voor de magneetfolie begon het super eenvoudige bestelproces. Via de site kun je je eigen afbeelding uploaden. Het logo van Banger Sisters zit wat ingewikkeld in elkaar met de woorden op de achtergrond en de diverse kleuren. Uit ervaring wisten we eigenlijk dat dit een wat ingewikkeld ontwerp is om te drukken, maar bij Drukwerknodig bleek dit geen enkel probleem. Er waren wat probleempjes met de precieze afmetingen, maar daar werden we bijzonder goed bij geholpen door hun ontwerpafdeling. Een prima service!


Nadat de bestelling was afgerond kregen we een mail waar alles netjes op een rijtje stond en daarnaast dat het geheel in productie ging. Spannend, want nu was het afwachten hoe het resultaat eruit ging zien. Enkele dagen later kwam de bezorgen al met een pakketje. En daar waren ze dan, twee prachtige magneetfolies voor op de auto met daarop een haarscherp logo van ons magazine.


Het zag er echt boven verwachting uit, een superscherpe afbeelding van ons logo. De auto kreeg nog snel een goede wasbeurt en verbazend snel en handig plaatsten we de magneetfolies. Inmiddels hebben we er ruim een week mee rond gereden in typisch Nederlands weer. Regen, wind, storm en zelfs een zonnetje en de magneetfolie blijft netjes op zijn plek. Vooral leuk waren de reacties die kwamen op deze bijzondere autoreclame.


Wij zijn helemaal tevreden over het prachtige resultaat van Drukwerknodig en kunnen je deze webshop dan ook van harte aanbevelen. Wij blijven voorlopig rondrijden in onze Banger Sisters wagen, met dank aan Drukwerknodig.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.