Wat een feest! Mochten we zomaar gratis en voor niets de Nerf Elite Trilogy DS 15 testen. Dat feest begon toen de Nerf Elite Trilogy DS 15 bij ons binnen kwam, want wat een groot formaat Nerf is dit. Hoewel ik zelf haast zin kreeg om met de Nerf aan de slag te gaan besloot ik toch maar mijn twee jongste zoons erbij te roepen. Het is tenslotte kinderspeelgoed. De twee waren meteen erg enthousiast. Beide hebben een kleiner formaat Nerf, maar dit was wel even indrukwekkend. Lees verder hoe deze aflevering van Testing for Banger Sisters verliep.


Om te beginnen ziet de Nerf Elite Trilogy DS 15 er erg cool uit en is compleet uitgerust met vijf ammunition shells waar elk drie darts in passen. Deze ammunition shells kunnen worden opgeslagen aan de bovenkant van de Nerf. Het laden is even wennen, je trekt de laadschuif onder de Nerf naar achteren, plaatst een gevulde ammunition shell en het spel kan beginnen. Met een mooie snelheid vuurt de Nerf Elite Trilogy DS 15 drie darts tegelijk af, supergaaf! Direct na het afschieten opent het luikje aan de zijkant van de Nerf en valt de lege ammunition shell eruit. Niet vergeten op te rapen dus, net als de weggeschoten darts. De darts blijven overigens redelijk dicht bij elkaar in de buurt. Je hoeft dus niet het halve speelveld af te zoeken.

De jongens waren ontzettend enthousiast, en ik als moeder ook. Eindelijk werd er weer eens lekker buiten gespeeld. Volgens de jongens is Nerf sowieso leuk om te spelen, het liefst met vrienden.  Het laden gaat in het begin wat stroef maar na een paar keer oefenen lukte dat steeds beter en sneller. Dat er drie darts tegelijk kunnen worden afgeschoten is geweldig. Tijd voor moeder om ook eens te testen, ik wil tenslotte zelf ook wel weten waarover ik schrijf. Het laden ging prima en het afschieten nog beter. Ook wilde ik testen of het pijn doet om zo’n dart tegen je aan te krijgen. Op je eigen kinderen schieten is ook zo weer wat, dus voor deze ene keer mochten beide jongens hun darts op mams afvuren. En nee, ik kan naar alle eerlijkheid zeggen dat het geen pijn doet.

Het lijkt me wel duidelijk, wij zijn zeer enthousiast over de Nerf Elite Trilogy DS 15. De adviesprijs van € 49,99 lijkt in eerste instantie misschien wat aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je wel degelijke kwaliteit. En uren speelplezier in de buitenlucht, want de afgelopen weken werd de Nerf Elite Trilogy DS 15 vaak verkozen boven de laptop. Toch ook een mooie bijkomstigheid.

[bol_product_links block_id=”bol_5d73967492c2f_selected-products” products=”9200000113960872″ name=”Nerf Elite Trilogy DS 15″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.