Noshirt is bekend van hun comfortabele ondermode voor heren., dat is al jaren hun succes. Natuurlijk kon een lijn voor vrouwen niet uitblijven en deze is dan ook gelanceerd inmiddels: Noshirt Women. Banger Sisters was natuurlijk erg nieuwsgierig naar deze nieuwe vrouwenlijn van Noshirt en mocht een item uitzoeken om zelf uit te vinden hoe deze bevalt.

Zoals gezegd mocht Banger Sisters een item uitkiezen uit deze nieuwe vrouwenlijn en we kozen voor een tanktop in de kleur Invisible Rose. Later lees je onze bevindingen, maar eerst even een stukje van Jan-Willem Onderwater, de oprichter van Noshirt:

Noshirt zegt ‘yes’ tegen vrouwenlijn
Onzichtbaar draagcomfort en uniek design Noshirt lanceert een volledig nieuwe ondershirtlijn, speciaal voor vrouwen: Noshirt Women. Een optelsom van twaalf jaar luxe (heren)ondermode maken, goed luisteren naar de nieuwe doelgroep en de frisse kijk van een ervaren modeontwerpster inzetten. De uitkomst? “Drie comfortabele, onzichtbare tops en shirts met een uniek ontwerp”, belooft Noshirt-oprichter Jan Willem Onderwater.

Dat klinkt niet verkeerd, maar klopt het ook wat Jan-Willem zegt, dat de tops en shirts van Noshirt Women comfortabel en onzichtbaar zijn? Bij aankomst van de tanktop zat deze mooi verpakt en bleek de stof uiterst prettig aan te voelen. De tanktop voelt bij het dragen bijna als een tweede huid dus dat onzichtbaar klopt zeker. De enige naad die het shirt heeft zit op de rug. Wat ook erg fijn is, is dat de top wat langer is. Superfijn om onder een wat te kort shirt te dragen. Op die manier wordt je buikje en/of achterste mooi gecamoufleerd. Aan de voorkant heeft de top een mooie V-hals en de achterkant is niet te hoog. Je kan de tanktop dus ook prima verborgen onder je shirt of blouse dragen. De tanktop draag dus erg prettig, maar wat gebeurt er na het wassen? Niets, de tanktop behoudt zijn vorm en voelt nog even comfortabel aan. De stof is duidelijk van goede kwaliteit blijkt, ook na één of meer wasbeurten.

Wij mochten de tanktop testen, maar in diezelfde Noshirt Womenlijn is ook een spaghetti top en een short sleeve beschikbaar, alle drie verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en Invisible Rose. Voor een tanktop betaal je € 29,95 net als voor de spaghetti top. De short sleeve kost € 32,95. Dat is op het eerste gezicht misschien wat prijzig, maar leg je dat naast de kwaliteit van deze fijne Noshirt Women items, die daarnaast een fijn draagcomfort hebben, dan is het dat meer dan waard.

Ook zo’n fijne top of short sleeve van Noshirt Women? Ga dan snel naar hun website en kies je favoriete item uit deze fijne ondershirtlijn lijn van Noshirt. Kijk voor meer informatie en om te bestellen op https://noshirt.nl/pages/women

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.