Ben je op zoek naar een dagcrème die bewezen effectief is op het gebied van anti-aging en optimale hydratatie geeft? Stop dan met zoeken, want So’Bio etic heeft nu een hele fijne dagcrème die je huid doet aanvoelen als zacht fluweel en je natuurlijke glow teruggeeft. Hoe we dat weten? Wij mochten deze heerlijke crème testen en waren zeer verrast.

Om te beginnen eerst maar eens zien wat SO’BiO étic zelf over deze dagcrème heeft te vertellen: Deze dagcrème van SO’BiO étic op basis van pure argan olie en hyaluronzuur is bewezen effectief op het gebied van anti-aging en optimale hydradratie. Dankzij de toevoeging van vitamine E wordt de huid bovendien beschermd tegen vrije radicalen. De huid wordt sterker, voelt zachter aan en krijgt haar natuurlijke glow terug. 99% van de ingrediënten is natuurlijk van oorsprong en 20% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw. COSMOS/Ecocert gecertificeerd.

Dat klinkt helemaal super natuurlijk, maar werkt deze dagcrème in de praktijk ook zo super? Wij probeerden ‘m uit en waren zeer verrast. De crème is lekker romig en voelt wat vettig aan wanneer je hem uit het glazen potje neemt. Wanneer je begint met smeren verdwijnt het vettige gevoel en trekt de crème verbazend snel in. Opvallend is dat de crème meteen zorgt voor een oppepper voor je huid en voelt erg zacht aan. Het klopt dus inderdaad dat de crème je huid zachter maakt en je innerlijke glow teruggeeft.

Deze dagcrème bevat natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E en Arganolie en dat is duidelijk te voelen. Direct na gebruik voel je de zachtheid en na een kleine week voel je dat je huid zichtbaar sterker wordt en rimpeltjes verminderen. De geur is even wennen, het doet ergens denken aan een houtachtige citrusgeur, maar zeker niet storend. Wat verder nog een fijne bijkomstigheid was is dat ook je handen er superzacht van worden. Natuurlijk is het een gezichtscrème, maar je gebruikt nu eenmaal je handen op de crème te smeren, maar het viel gewoon op. Omdat de crème zo lekker in gebruik is smeerden wij er meteen onze handen ook mee in en dat leverde naast een superzachte toet ook lekkere zachte handjes op.

Onze conclusie is dat deze Précieux Argan day cream van SO’BiO étic een heerlijke dagcrème is voor dagelijks gebruik. De prijs is wellicht wat hoog, maar voor een goede dagcrème van andere bekende merk betaal je dat ook en vaak laat het resultaat te wensen over. Zo niet bij deze dagcrème van SO’BiO étic, het is het proberen zeker waard.

[bol_product_links block_id=”bol_5df9edddf3b48_selected-products” products=”9200000096704840″ name=”So bio arg.a.age day cream 50 ml ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.