Trust kwam kortgeleden met een nieuwe muis op de markt; Trust Yvi+. Een compacte muis die is gemaakt van 83% gerecycled materiaal, een fijne grip heeft en bovendien muisstil is. Dat klinkt wel heel goed natuurlijk en dat wilden we bij Banger Sisters dan ook wel eens met ogen zien en natuurlijk uitproberen. Lees hier wat wij van deze nieuwe Trust Yvi+ muis vinden.

Nadat de postNL bezorger het pakje met daarin de beloofde Trust Yvi+ muis heeft afgegeven kunnen we ons niet bedwingen. We hebben al zoveel goed gehoord over dit nieuwe pareltje van Trust, die willen we zelf eens van dichtbij zien en uitproberen.

Eerst maar eens stukje wat Trust zelf over hun nieuwe product te vertellen heeft: Dit is de Trust Yvi+, een compacte, draadloze muis in de kleur zwart. De Trust Yvi+ heeft stille knoppen, zodat je rustig kunt werken en is gemaakt van 83% gerecycled materiaal.
Dat klinkt al goed om te beginnen. Daarnaast worden enkele specifieke kenmerken van de Trust Yvi+ genoemd:

  • Stille knoppen: zodat jij je collega’s niet hoeft te storen tijdens het werk.
  • Milieuvriendelijk ontwerp: gemaakt van 83% gerecycled materiaal.
  • Volledig draadloos: lange levensduur van batterijen tot 12 maanden (gebaseerd op gemiddeld gebruik, kan variëren onder verschillende omstandigheden).
  • Snelheidskeuzeknop (800/ 1600 dpi): zodat je de muis precies aan jouw werkwijze kan aanpassen.
  • Rubberen zijkanten voor comfort en grip.
  • Aan-uitschakelaar om levensduur van batterijen te verlengen.
  • Opbergbare USB-microreceiver: zodat je de muis gemakkelijk kunt meenemen.
  • Compact ontwerp: voor links- en rechtshandig gebruik.

Niet slecht toch, tijd om zelf eens deze nieuwkomer van Trust uit te gaan testen. Als we de verpakking openen zien we dat deze muis inderdaad een staartje mist, er is geen draad te bekennen. Als je aan de onderkant de muis opent zie je naast de batterij een USB-microreceiver zitten. Deze duw je in de USB-poort van je laptop of computer en de muis is gelijk klaar voor gebruik. De muis ligt heerlijk in de hand, mede door de rubberen zijkanten heeft de muis een fijne grip. Handig is de snelheidskeuzeknop waarmee je de muis makkelijk aanpast aan je eigen werkwijze, of je nu rechts- of linkshandig bent, dat maakt voor deze muis niets uit. En die knoppen? Die blijken inderdaad muisstil te zijn, geen klik is er te horen. Fijn als je collega’s jou en elkaar niet storen met al dat geklik, maar wat dacht je van gamende kinderen? Ooit opgelet hoe vaak die op hun muis zitten te rammen? Ik leende de muis even uit mijn zoon en echt waar; er kwam geen kik… eh klik dus. Eenmaal klaar met werken schakel je de muis handig uit wat je een besparing van je batterij oplevert en een muis die langer meegaat. Als we dan ook nog zien dat de Trust Yvi+ is gemaakt van 83% gerecycled materiaal blijkt deze muis naast handig en stil ook nog bijzonder milieuvriendelijk te zijn. Wij zijn om, vanaf nu klikken we muisstil met de nieuwe Yvi+ muis van Trust!

Ook je eigen stille Trust muis op je bureau? Bestel hem snel via onderstaan de link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.