Cartoon Network kondigt een nieuwe reeks afleveringen aan van de bekroonde hitreeks ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’. “Darwin’s Yearbook” schotelt de fans nieuwe hilarische momenten voor van hun vrienden Gumball, Darwin en alle andere favoriete personages van Elmore Junior High. 

In “Darwin’s Yearbook”, vanaf januari 2020 te zien op Cartoon Network, krijgt Darwin de opdracht van directeur Brown om het Elmore Junior High jaarboek te maken. Elke aflevering is toegespitst op een ander personage, zoals klasclown Banana Joe, het teleporterende spook Carrie en zelfs de leerkrachten die er alles aan doen om een plekje in het jaarboek te bemachtigen. Terwijl Darwin het jaarboek probeert in te vullen komt hij er al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van zijn vrienden, het internet en hun “Elmore Plus” accounts!

De Wonderlijke Wereld van Gumball ging in 2010 in première en is momenteel bezig aan het zesde seizoen. De reeks is een van de populairste Cartoon Network programma’s, met gemiddeld 130 miljoen kijkers wereldwijd.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.