LÉcume_de_jours__Een_absurdistisch_verhaal_over_passie_en_obsessie

** VISUEEL SPEKTAKEL **
***NOG NOOIT VERTOOND ***
Voor zijn nieuwe film, L’Écume des Jours heeft regisseur Michel Gondry
Frankrijks populairste acteurs van het moment weten te strikken: Audrey Tautou, de knappe actrice die wereldwijde faam kreeg door haar rol als Amélie Poulain en Omar Sy, die een miljoenenpubliek wist te ontroeren met zijn rol als de stoere Driss in de film Intouchables. Vanaf 23 mei is de fantasierijke film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Boris Vian, in de bioscoop te zien.

L’Écume des Jours is het surrealistische en poëtische verhaal van de vindingrijke idealist Colin (Romain Duris). In zijn huis in een magisch-realistisch Parijs wordt hij omgeven door gekke uitvindingen en het goede gezelschap van zijn beste vrienden Nicolas (Omar Sy) en Chick (Gad Elmaleh). Het enige dat nog mist is een grote liefde. Dan ontmoet hij Chloé (Audrey Tautou). Maar na een spectaculaire bruiloft wordt hun idyllische huwelijk ruw verstoord door de bittere werkelijkheid wanneer Chloé ziek wordt van een waterlelie in haar long. Colin moet in steeds absurdere omstandigheden werken om Chloé te kunnen verzorgen. Ondertussen raakt hun appartement meer en meer in verval en valt hun groep vrienden uiteen.

De film is een authentiek visueel spektakel van regisseur Michel Gondry (Eternal Sunshine of The Spotless Mind) met Audrey Tautou, Omar Sy, Romain Duris en Alain Chabat. Benieuwd geworden naar de bizarre uitvindingen, de bijzondere liefde tussen Colin en Chloé en de prachtige beelden?

L’Écume des Jours draait vanaf 23 mei in de bioscoop, bekijk hier alvast de officiële trailer.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.