Sluit je aan bij de Zondag pretdag! bende terwijl ze de leuke chaos beleven van familie-uitjes. Ontdek hoe de meest onvergetelijke herinneringen ontstaan wanneer het een beetje misgaat, en ons momenten brengt van lachen, complete gekte en de vreugde van gedeelde familiemomenten.

De wereld van Zondag pretdag! neemt ons mee terug naar de dagen die we samen met familie doorbrachten, wanneer de school- en werkweken voorbij waren en er niets anders gepland stond dan tijd doorbrengen met dierbaren. Deze feelgood comedy-animatieserie zit boordevol hartverwarmend plezier en familie staat centraal.

Maak kennis met de hoofdpersonages van het verhaal: Sonia, de wild nieuwsgierige vijfjarige; haar jongere zusje Mel, klein maar ongetwijfeld de sterkste; hun verstandige grote neef Hugo; hun moeder, de creatieve geest van de familie; hun vader, die altijd jong van geest blijft; en oma, de muziekfanaat.

Af en toe worden Sonia, Hugo en Mel vergezeld door een van hun beste vrienden, Nicky, die doof is en communiceert via gebarentaal. Het nasynchronisatieproces voor het personage van Nicky in de EMEA-regio werd door Warner Bros Discovery met veel aandacht benaderd zodat de representatie van slechthorendheid zich uitstrekte tot buiten het geanimeerde personage. Haar gebruik van gehoorapparaten is iets dat sterk naar voren komt in Zondag pretdag! en haar vermogen om gebarentaal te spreken wordt gevierd als een ‘superkracht’.

Roos in de rol van Nicky
In Nederland wordt de stem van Nicky ingesproken door de Rotterdamse 7-jarige Roos. De doof geboren Roos kreeg toen ze 1 jaar oud was cochleaire implantaten, waarmee ze leerde horen en spreken. Hoewel ze haar onderwijs begon op een school voor slechthorenden, heeft ze recent de overstap gemaakt naar een reguliere school in de buurt. Haar ware passie is om stemactrice te worden, en ze kijkt er naar uit om Zondag pretdag!’ aan haar vrienden en familie te laten zien.

Over Zondag pretdag!
Zondag pretdag! is een serie vol plezier die zich afspeelt in het prachtige, kleurrijke kustdorpje bekend als Zondag stad. Verscholen tussen de watermeloenvelden en Picknickheuvel, is het een levendige omgeving met smalle straatjes, eigenaardige winkeltjes en een bruisend dorpsplein dat een divers scala aan muzikanten, straatartiesten, bloemenverkopers en voedselhandelaren verwelkomt. En slechts op een steenworp afstand van dit bruisende plein strekt zich het uitnodigende Zondag strand uit.

Sluit je aan bij Sonia en haar familie en vrienden terwijl ze onvergetelijke herinneringen creëren tijdens hun gezinsuitstapjes. Met verhalen over de hoogtepunten, de dieptepunten en vooral de leuke momenten die ze samen beleven.

Bekijk alle de serie vanaf 17 juni om 15:00 uur op Cartoonito Nederland. Het is een datum die je met je hele familie niet wilt missen!

Zondag pretdag! is een Cartoon Saloon-productie voor Cartoonito, in samenwerking met Warner Bros Discovery. Gemaakt door Nuria Gonzalez Blanco (Late Afternoon, Puffin Rock) en geproduceerd door Nuria en Paul Young (Screencher’s Reach, Dorg Van Dango, WolfWalkers, The Breadwinner). De show is ontwikkeld en geproduceerd met hulp van Fís Eireann/Screen Ireland, Creative Europe en Coimisiún na Meán/Irish Broadcasting Authority.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.