PRESS PLAY! Splendid Film kondigt de allereerste gamefilm GAME ON aan. Niemand minder dan Gio Latooy (Misfit), Marouane Meftah (De Tatta’s), Britt Scholte (GTST), Vincent Visser en Nienke Plas maken hun opwachting in de Nederlandse actiekomedie waarin de jonge Issam ervan droomt om professioneel gamer te worden. Als er een opening ontstaat tussen onze realiteit en die van de gamewereld, moeten de beste gamers van Nederland de gamewereld betreden om ons land te redden. En Issam is een van die beste gamers met skills. Maar of het écht alles is wat hij ervan verwacht had… Game On is vanaf 7 februari 2024 te zien in de Nederlandse & Belgische bioscopen.

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Game On is de eerste Nederlandse gamefilm over games, vriendschap en doen waar je talent ligt.
De hoofdrollen worden vertolkt door Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte. Vincent Visser, Nick Golterman, Nienke Plas en Maurits Delchot schitteren in de film, naast bekende gamers als Lies Zhara, Dante (Clonny Games) en Bardo Ellens.

Releasedatum: 7 februari 2024
Speelduur: 85 min
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: alle leeftijden

Game On wordt geproduceerd door Gates Pictures in coproductie met Splendid Film. Regie is door Roy Poortmans (De familie Slim) gebaseerd op een scenario van Paul de Vrijer (Misfit: The Series, De slet van 6VWO). De film wordt gedistribueerd door Splendid Film.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.