31-8-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-dance-academy-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 31 augustus kon je kans maken op een filmpakket van Dance Academy! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Dansliefhebbers opgelet! Vanaf 7 september verschijnt de eerste bioscoopfilm van de populaire serie Dance Academy. Tara Webster (Xenia Goodwin) gaat naar New York om haar droom als professioneel balletdanseres te verwezenlijken. De balletwereld is echter keihard en Tara moet alles op alles zetten om niet teleurgesteld terug te keren naar Sydney.

31-8-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-dance-academy-2Dance Academy
Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is…

Al nieuwsgierig? Bekijk hier dan alvast de trailer.

31-8-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-dance-academy-431-8-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-dance-academy-5

 

 

 

 

Dance Academy de serie wordt in Nederland uitgezonden op ZAPP. De film wordt Nederlands gedubd uitgebracht door Just4kids en Just Film Distribution.

Banger Sisters mag een filmpakket van Dance Academy weggeven. In dit pakket zitten twee vrijkaartjes voor de film Dance Academy in de bioscoop en de dvd Dance Off.

Gefeliciteerd G. Oosthof, het filmpakket van Dance Academy valt binnenkort op jouw deurmat!

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.