Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op Deel 1 & 2 van De Vijf van Enid Blyton!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

De Vijf gestrand op Kirrin Eiland
Julian, Dick en Anne gaan in de vakantie logeren in Kirrin Cottage, het huis van hun oom en tante. Samen met hun nichtje George en hond Timmy vinden ze een geheimzinnig oud kistje. De aanwijzingen in het kistje leiden naar een verborgen goudschat op Kirrin Eiland. Daar belanden ze in een levensgevaarlijke situatie, als blijkt dat zij niet de enigen zijn die de schat op het spoor zijn. Lukt het ze te ontsnappen aan hun vijanden?

De Vijf en de geheime gang
Julian, Dick en Anne logeren in de vakantie bij hun nicht George. De strenge oom Quentin is niet tevreden over de schoolcijfers van de kinderen en neemt een onderwijzer aan die ze bijles kan geven. Maar meneer Roland blijkt absoluut niet overweg te kunnen met Timmy, waardoor George de leraar niet vertrouwt. Als Meneer Roland dan ook nog eens overdreven geïnteresseerd is in de oude boerderij van George’s familie en De Vijf daar een raadselachtige plattegrond vinden, is het mysterie compleet…

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Vijf naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 augustus 2020

 

written by

3 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Win Deel 1 & 2 van De Vijf van Enid Blyton!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.