Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op een 3-in-1 spellenkoffer van De Gorgels!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Na het overweldigende succes van Jochem Myjers kinderboeken over De Gorgels, presenteert Just Games in samenwerking met Uitgeverij Leopold De Gorgels 3 in 1 koffer. Dit handige meeneemkoffertje bevat een puzzel van 50 stukjes, een domino- en memospel. Beleef urenlang speelplezier met de klassieke spellen van je favoriete karakters uit De Gorgels.

Deze zomer hoeven kinderen zich niet te vervelen! Just Games brengt De Gorgels 3 in 1 koffer uit met daarin de meeste geliefde spellen onder kinderen. De koffer bevat een puzzel van 50 stukjes. Weet jij de puzzelstukjes met Melle Bobba, Belia, de Grijze Gorgel en Gug op de goede plek te leggen? Met het domino spel probeer je de juiste wezentjes op elkaar aan te sluiten. Ontdek tot slot of jouw geheugen beter is dan dat van papa of mama met het memospel. Weet jij zoveel mogelijk dezelfde karaktertjes om te draaien?

 

De Gorgels 3 in 1 koffer is ideaal om mee te nemen op vakantie en biedt oneindig veel speelplezier!

Over De Gorgels
Jochem Myjer schreef zijn eerste kinderboek De Gorgels in 2016 en won hiermee de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Rick de Haas verzorgde de prachtige illustraties. November 2019 kwam het spannende vervolg – De Gorgels en het geheim van de gletsjer – binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60. In februari 2020 verscheen van de komiek een nieuw prentenboek: De Gorgels en de grote operatie, weer spannend geïllustreerd door Rick de Haas.

Banger Sisters mag maar liefst drie van deze leuk Gorgels spelkoffers weggeven!
Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Gorgels naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 16 augustus 2020

written by

6 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Win een 3-in-1 spellenkoffer van De Gorgels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.