Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op een Boomerangpakket!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

De vakantie is (bijna) voorbij en dan komt school weer in zicht. Wat is er nu fijner dan na een drukke dag op school lekker even voor de tv uit te rusten? Precies, en dan zit je bij Boomerang op de juiste plek, want ook in september komen daar weer de leukste films en cartoons voorbij. Graag geven we je de highlights van september. Daarnaast geven we samen met Boomerang een superleuk Boomerangpakket weg.

Kingdom Force
Maak kennis met de Kingdom Force! Een groep van vijf heldhaftige dieren die tot het uiterste gaan om hun domeinen en hun soort te redden. Zo worden zij keer op keer de helden van de dag! Gewapend met hypermoderne voertuigen die samen een supercoole robot kunnen vormen, voorkomt de Kingdom Force milieurampen en beschermen zij hun wereld. Kom alles te weten over hun geweldige leider, Luka de wolf, of over de schattige en snelle cheetawelp Jabari – en alle andere leden van de Kingdom Force – alleen op Boomerang!

Kingdom Force bekijk je vanaf 1 september elke dag om 18:00 uur bij Boomerang.

Pat the Dog
Hij is klein en speels, maar laat dat je niet van de wijs brengen. Flap de Hond is ondanks zijn kleine formaat altijd al een held geweest! Ga mee met Flap op avontuur en red zijn vrienden in nood, zelfs wanneer er vele obstakels in de weg staan. Flap is het vriendje dat je altijd al had willen hebben. Hij is dapper en enthousiast, en wanneer hij extra krachten en lef nodig heeft, doet hij zijn cape om en springt hij midden in de actie. Beleef samen avontuurlijke en verrassende missies, boordevol met de meest grappige situaties.

Bekijk het 2e seizoen van Flap de Hond vanaf 21 september elke dag om 17:20 uur, bij Boomerang!

Boomerang Speeltuin

Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Baby Looney Tunes, Flap de Hond, Kingdom Force, Mighty Mike, Agent Binky, en Grizzy en de Lemmings!

Je bent vanaf 1 september uitgenodigd bij de Boomerang Speeltuin. Elke dag om 09:00 en 17:00 uur, bij Boomerang.

Boomerang viert samen met banger Sisters mee en we mogen dan ook een superleuk Boomerangpakket weggeven. In dit pakket zit een Mighty Mike tas en een strandbal, sleutelhanger en notebook van Boomerang.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Boomerang naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 4 september 2020

written by

4 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Win een Boomerangpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.