Banger Sisters bestaat 10 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten Bij deze winactie maakte je kans op Lathrain 2 – De tocht van Anna Lopez Dekker!
Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Lathrain 2 – De tocht – Anna Lopez Dekker
Er verschijnt een vreemde vlek, alsof de lucht zelf donkerder wordt en alle energie opgezogen wordt op zoek naar de verloren balans. De Ziekte is begonnen.
Qelarha en Dalnohr zijn vastbesloten om de Ziekte een halt toe te roepen. De dodelijke energie, die overal waar ze ontstaat het leven wegzuigt, eist steeds meer plekken op. De leefwereld van de elfen is in gevaar en dat zal weldra ook voor die van de mensen gelden.
Het probleem is dat niemand weet waar de Ziekte vandaan komt, laat staan hoe die te bestrijden. De elfen proberen het al eeuwen en hebben nooit meer kunnen doen dan het verval dat ze veroorzaakt tijdelijk vertragen. De gecombineerde aarde- en vuurmagie van Dalnohr en Qelarha is sterk, maar of die genoeg zal zijn om het tij te keren, is nog maar de vraag.

Gefeliciteerd Bianca van Tilburg, De tocht komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je de boeken snel bestellen.

written by

2 reacties op Banger Sisters 10 jaar! Winnaar Lathrain 2 – De tocht van Anna Lopez Dekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.