Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op een Cartoon Network prijzenpakket!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

In de maand september zijn er bij Cartoon Network gloednieuwe afleveringen te zien van Total Dramarama en Taffy. Ook is er deze maand een special te bekijken van Tijd voor Avontuur: Verre Landen Weer Samen. In deze special zijn Finn en Jake herenigd om hun broederband te herontdekken en beleven het grootste avontuur van hun leven. Dat mag je niet missen dus! Hieronder lees je de highlights van september van Cartoon Network met daarin alle informatie over de series, vanaf wanneer ze te zien zijn en hoe laat. Natuurlijk viert Cartoon Network ook mee met de verjaardag van Banger Sisters en geven we een te gek Cartoon Network prijzenpakket weg!

Total Dramarama
Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?

De gloednieuwe afleveringen van Total Dramarama zie je vanaf 13 september elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network.

Tijd voor Avontuur: Verre Landen
Maak kennis met Finn de jongen en Jake de magische hond, die in het land van Ooo wonen en veel avonturen beleven, terwijl ze prinsessen redden, gemene monsters verslaan en bedriegers ontmaskeren! In de Tijd voor Avontuur: Verre Landen special Weer Samen zijn Finn en Jake herenigd om hun broederband te herontdekken en beleven het grootste avontuur van hun leven.

De Tijd voor Avontuur: Verre Landen special Weer Samen zie je op zaterdag 25 september om 10:45 uur, alleen bij Cartoon Network! De herhaling is om 20:30 uur.

Taffy
Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Taffy is vanaf 6 september voor het eerst te zien bij Cartoon Network! Kijk elke dag om 07:30 uur naar de avonturen van Taffy en Bentley.

Samen met Cartoon Network vieren we onze 11e verjaardag en geven we een te gek Cartoon Network prijzenpakket weg. In dit pakket zit een Cartoon Network A4 notebook met hard cover, sticky notes van Unkitty en een pen plus lanyard van Ben10.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Cartoon Network naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2021

 

 

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 11 jaar! Win een Cartoon Network prijzenpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.