Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op Retourtje Olympus van Geronimo Stilton!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Retourtje Olympus – Geronimo Stilton
Professor Wanrok heeft een machine uitgevonden om mee naar de mythische oudheid te reizen, maar voordat hij hem kan uitproberen komt hij erachter dat iemand hem voor is geweest. En nu heeft Cupido de tijdreismachine te pakken gekregen en is vanaf de Olympus, de berg waar alle Griekse goden wonen, naar Rokford gekomen. Daar schiet hij de ene na de andere pijl op de nietsvermoedende inwoners af. Iedereen wordt smoorverliefd op elkaar, zelfs Ratja Ratmuis op Geronimo, dus je kunt wel nagaan hoe ernstig het is.
Er zit niets anders op: Geronimo en zijn familie moeten Cupido terug naar de Olympus brengen, maar die is gi-ga-gantisch verboden voor onbevoegde en vooral sterfelijke knagers! Vier goddelijke tests zullen onze vrienden moeten ondergaan om hun muizenlijf te redden. Piep!

Dit boek leidt je op een vrolijke manier rond in de wereld van de Griekse goden en een aantal belangrijkste mythes. Er valt veel te lachen en veel te griezelen; wie had ooit gedacht dat die oude goden zo leuk zouden zijn!

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Geronimo Stilton naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2021

written by

3 reacties op Banger Sisters 11 jaar! Win Retourtje Olympus van Geronimo Stilton!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.