Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maak je kans op Sterren in de duisternis van Clara Benson!
Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Sterren in de duisternis – Clara Benson
Een levensecht, ontroerend verhaal over de tragische realiteit van de oorlog en liefde in donkere tijden

1941, Frankrijk. Maggie Brouillard sluit zich aan bij het verzet in Parijs en helpt Joden de steeds onveiligere stad te ontvluchten. Terwijl ze haar dagen vult met het vervalsen van paspoorten en het organiseren van nachtelijke ontsnappingen, denkt ze steeds aan haar verloofde, van wie Maggie gedwongen afscheid moest nemen. Ze hoopt dat haar geliefde veilig is en stuurt gecodeerde berichten naar haar zus Cecilia in Zuid-Frankrijk.

1949, Engeland. Secretaresse Harriet Conway arriveert bij Chaffingham House, sinds enkele jaren de thuishaven van de familie Brouillard. Ze merkt al snel dat de familie geheimen heeft. Cecilia zit door een mysterieus ongeluk in een rolstoel, en waarom mag niemand over Maggie praten? De familie wordt duidelijk achtervolgd door een duister verleden…

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen twee exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Sterren in de duisternis naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 28 augustus 2021

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 11 jaar! Win Sterren in de duisternis van Clara Benson!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.