Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maken we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaan we bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op Hemelse hond ~ 62 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher!
Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Hemelse hond ~ 62 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher
Honden leren ons levenslessen door hun eerlijkheid, ze hebben geen verborgen agenda. Van nature zijn ze vergevingsgezind, loyaal en in het hier en nu aanwezig. Ze spiegelen de waarheid in ons hart en onthullen de wijsheid die daarin ligt besloten.

De ‘Hemelse hond wijsheidskaarten’ inspireren je en maken je blij. Tegelijkertijd bieden ze je iedere dag waardevolle begeleiding op jouw levenspad.

62 unieke kaarten tonen universele thema’s als acceptatie, passie, balans, volharding, vergeving en dankbaarheid. Ze reiken je – vaak met een knipoog – diepe inzichten, eyeopeners en herkenning. Gebruik ze samen met het boekje om antwoord op een vraag te krijgen, een discussie te beginnen, een intentie neer te zetten of een volgende stap te maken.

Barb Horn en Randy Crutcher hebben hun sporen verdiend in het werken met zowel mensen als dieren. Deze set kaarten won de 2018 Product of the Year Award van de Coalition for Visionary Resources.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de 62 wijsheidskaarten van Hemelse hond komen zo snel mogelijk jullie kant op!
* Anita van Dijk
* Monica Verschoor

Niet gewonnen maar wil je toch de 62 wijsheidskaarten van Hemelse hond in bezit krijgen?
Bestel het snel via onderstaande link:

written by

1 reactie op Banger Sisters 11 jaar! Winnaars Hemelse hond ~ 62 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.