Banger Sisters bestaat 11 jaar! Natuurlijk maakten we daar heel augustus een ontzettend knalfeest van en gaven we bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we ons knalfeest af met een dag vol winacties én super-te-gek-gaaf-knallende cadeaupakketten. Bij deze winactie maakte je kans op Kosmische kat ~ 60 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher! Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Kosmische kat ~ 60 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher
Katten zullen geen moment voorbij laten gaan om te laten zien hoe eigen-wijs ze zijn. Als ze je beschermengel zijn, maakt het niet uit wat je doet, want ze blijven van je houden.

De ‘Kosmische kat wijsheidskaarten’ laten je kennismaken met prachtige katten en kittens die elk een aspect van jouw persoonlijke groei tonen. Denk bijvoorbeeld aan moed, aanstichter, toeslaan, onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid.

Deze kaartenset reikt je – vaak met een knipoog – diepe inzichten en handvatten voor bewuster leven. Gebruik de kaarten samen met het boekje om antwoord op een vraag te krijgen, een discussie te beginnen, een intentie neer te zetten of een volgende stap te maken.

Barb Horn en Randy Crutcher hebben hun sporen verdiend in het werken met zowel mensen als dieren. Deze set kaarten won in 2020 Goud in de categorie ‘Inspirational and Transformational Product’ van de Coalition for Visionary Resources.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Kosmische kat ~ 60 wijsheidskaarten zo snel mogelijk jullie kant op!
*  Majonne Twigt
* Judith Tollenaar

Niet gewonnen maar toch deze mooie wijsheidskaarten hebben?
Bestel het snel via onderstaande link:

written by

1 reactie op Banger Sisters 11 jaar! Winnaars Kosmische kat ~ 60 wijsheidskaarten van Barb Horn en Randy Crutcher!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.