Banger Sisters is jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje! En hoe kunnen we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maak je kans op de cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40 – 2022 #2. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40 – 2022 #2
Op 9 september verschijnt het tweede exemplaar van de ‘Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40’. Het verzamelalbum boordevol (inter)nationale hits is onderdeel van een compilatieserie van drie albums per jaar, waar de grootste Top 40 hits van het moment op vereeuwigd staan. ‘Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40 – 2022 #2’ komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf 9 september via Bol.com verkrijgbaar of te streamen via de portals.

De Nederlandse Top 40 is al jaren een begrip dat iedereen kent: sinds 2 januari 1965 wordt de lijst wekelijks op de radio uitgezonden en het is daarmee de langstlopende en méést toonaangevende hitparade van Nederland. Het programma werd jarenlang gepresenteerd door Erik de Zwart en tegenwoordig is de Top 40, gepresenteerd door Domien Verschuuren, te beluisteren op vrijdagmiddag tussen 14:00 – 18:00 uur bij Qmusic. Om de grootste hits van het moment ook tastbaar thuis te hebben liggen verschijnt vanaf nu drie keer per jaar het verzamelalbum ‘Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40’.

Samen met Qmusic en Cloud 9 Music geven we twee exemplaren van de cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40 – 2022 #2 weg! Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het Beste Uit De Top 40 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2022

written by

1 reactie op Banger Sisters 12 jaar! Win de cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De Top 40 – 2022 #2!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.