Banger Sisters is jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje! En hoe kunnen we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maak je kans op De Smoezels in Ridderland van Erhard Dietl. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

De Smoezels in Ridderland – Erhard Dietl
Modderklots en vieze walm! Oma Smoezel is heel onbeleefd geweest! Achthonderd jaar geleden heeft ze geen dank je wel gezegd voor de liefdesgeluk-ketting die ze van de kruidenvrouw kreeg. Terwijl ze daardoor opa Smoezel juist heeft leren kennen. Het is de hoogste tijd om de kruidenvrouw te gaan bedanken! Samen met de Smoezelkinderen reist oma Smoezel met professor Proos Sekko’s tijdreismachine naar de middeleeuwen. Daar beleven ze een groot avontuur. De gemene ridder Gregor houdt Isabella gevangen in zijn kasteel en hij wil met haar trouwen. Maar Isabella is verliefd op de schoenmakersknecht. Slijmerig slijk en tenenkaas! Dat is toch niet eerlijk? De Smoezels besluiten Isabella te bevrijden uit de kasteeltoren. Maar of dat gaat lukken?

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Smoezels in Ridderland naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 17 augustus 2022

written by

4 reacties op Banger Sisters 12 jaar! Win De Smoezels in Ridderland van Erhard Dietl!

  1. Ik heb meegedaan voor mijn zoontje en dochtertje. Ze zijn allebei gek op De Smoezels en mijn dochtertje heet Isabella, dus dat is extra leuk. 🥰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.