Banger Sisters is jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje! En hoe kunnen we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. We gaan vandaag feestelijk van start met een prijs voor echte fans van Banger Sisters; een heus Banger Sisters Fanpakket! Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Vandaag gaan we van start met onze augustus feestmaand ter ere van de 12e verjaardag van Banger Sisters. De eerst prijs die we gaan weggeven is een wel heel bijzondere, iets voor de echte Banger Sisters Fans:j het Banger Sisters Fanpakket!

Het Banger Sisters Fan pakket
De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas, want of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje naar het strand; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!

De Banger Sisters sleutelhanger is een onmisbare tool in je tas! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terugvinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!

Natuurlijk is deze handige Banger Sisters krabber ideaal voor het krabben straks in de winter. Maar vergis je niet, ook in de zomer is hij onmisbaar, want waar anderen straks de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje! Multifunctioneel dus!

Hij is van glimmend staal, handig in gebruikt, helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek en uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo. Met gepaste trots presenteren wij, speciaal voor de Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger!

De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt, schrijft heerlijk en gaat bovendien lekker lang mee.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters Fanpakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 augustus 2022

written by

7 reacties op Banger Sisters 12 jaar! Win een Banger Sisters Fanpakket!

  1. Waar is dat feestje ?
    Hier is dat feestje !
    Gefeliciteerd en ik feest graag mee 🥳
    Gooi mij maar in de hoge 🎩en tover er een super blije winnaar uit !
    Love it de ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.