Banger Sisters is jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje! En hoe kunnen we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maak je kans op het bordspel Peaky Blinders – Under New Management. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Peaky Blinders – Under New Management – het bordspel
Met het bordspel Peaky Blinders – Under New Management reis je terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig. Speel je eigen rol ineen spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en je missie te volbrengen. Maar dit kan je niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto-onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham!

Ook kans maken op deze gave prijs?
We mogen maar liefst drie exemplaren van dit spannende spel weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Peaky Blinders naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 augustus 2022

written by

1 reactie op Banger Sisters 12 jaar! Win het bordspel Peaky Blinders – Under New Management!

  1. Ik zou dit erg graag willen winnen voor mijn zwager die helemaal gek is van Peaky Blinders! Hij zou het enorm gaaf vinden om dit spel te hebben wij spelen elke zondag met zn alle een bordspel met een wijntje erbij en dit is een leuk spel die wij graag zouden willen uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.