Banger Sisters is jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje! En hoe kunnen we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maak je kans op Rakker Harley van Jan Posman. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Rakker Harley – Jan Posman
Tijdens de rit naar de Zuid-Franse havenstad probeerde ik de grote gewetensvragen te ontwijken. Doe dit nu gewoon, zei ik tegen mezelf, luister naar hits van Stevie Wonder, zet je zonnebril op en denk dat je Jeff Bridges bent. Was ik een slachtoffer van mijn nieuwsgierigheid en jongensachtig verlangen naar avontuur? Het had er alle schijn van. Was dit een hypotheek op het kabbelende leven? Absoluut. Was ik een idioot? Het koor, bestaande uit dames met ouderwetse brillen, zong langgerekte bevestigende woorden.

De twintiger Sammy doet er alles aan om na zijn gevangenistijd een gewoon leven te leiden. Hij woont in een Hymer in de tuin van een excentrieke leraar en krijgt een baan bij de firma Meubeldroom. Als hij zich na een avond met vrienden over een in nood verkerende vrouw ontfermt, gaat het toch weer de verkeerde kant op. Bedreigingen, raadsels, onheilspellende voorvallen en intimidatiepogingen volgen elkaar snel op. Sammy weet dat dat alles het werk is van Rakker Harley, manipulator en kopstuk in het lokale nachtleven. Hij weet zich er lang tegen te wapenen, tot de gevonden vrouw met wie hij in korte tijd een stevige band heeft ontwikkeld haar conclusies trekt.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Rakker Harley naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 25 augustus 2022

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.