Banger Sisters was jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vroeg natuurlijk om een feestje! En hoe konden we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maakte je kans op een beauty set van IK Skin Perfection. Heb je ook meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!
IK Skin Perfection
Een gezonde huid voor iedereen! De missie van IK Skin Perfection is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. De huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. IK Skin Perfection brengt jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkeld zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in de producten van IK Skin Perfection afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt hersteld en in balans komt en blijft. Samen met jou brengt IK Skin Perfection de huid in perfecte conditie en werken ze naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

Samen met IK Skin Perfection vieren we de 12e verjaardag van Banger Sisters en geven we een heerlijk beauty set met de volgende verwen producten weg:

Botanic soap
Deze hydraterende zeepscrub zit boordevol planten- en kruidenextracten. Door toevoeging van kleine bamboescrubdeeltjes reinig je je handen op een zeer milde wijze. De Soap is dermatologisch getest, pH neutraal en bevat een allergeenvrij parfum.

Mimatcha scrub
Polijst je huid met de Mimatcha Scrub. Deze ultieme scrub is doordrenkt met 100% pure Cacaoboters, de Japanse Matcha, Mint en zeer rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen en is zacht genoeg voor frequent gebruik. De Mimatcha scrub is ontwikkeld om ook de kwetsbare en schilferige huiden de hele dag zacht en glad te laten aanvoelen.

Gefeliciteerd K van Driel, de beauty set van IK Skin Perfection komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.