Banger Sisters was jarig, we bestaan gewoon al 12 jaar! Dat vroeg natuurlijk om een feestje! En hoe konden we dat nu beter vieren dan een hele maand vol geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen en nog eens winnen. Bij deze winactie maakte je kans op de nieuwe Kneipp Goodbye Stress body cream. Heb je ook meegedaan? Kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Kneipp Goodbye Stress
Goodbye Stress – Welcome Energy. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Jouw Kneipp moment voor het leegmaken van je hoofd. De verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet stress om in positieve energie. Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Kneipp Goodbye Stress body cream
“The time to relax is when you don’t have time for it.” Een wijze uitspraak van Sydney J. Harris. En het is absoluut waar! Door te vertragen kom je weer tot jezelf, kun je weer helder nadenken en kom je weer terug in je flow. Kneipp helpt je hier graag bij met producten voor kleine genietmomenten gedurende je dag. Ontdek nu ook het allernieuwste product: de Goodbye Stress body cream. Een natuurlijke huidvoedende crème met vitamine E, panthenol, sheaboter, sprankelende watermunt en stimulerende rozemarijnolie. Druk even op de ‘reset’-knop met deze verwennerij voor nieuwe positieve energie en een heerlijk zachte huid.

Samen met Kneipp gaf Banger Sisters drie keer een pot (200 ml) van deze heerlijke Kneipp Goodbye Stress body cream weg!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de Kneipp Goodbye Stress body cream weg komt jullie kant op!
* Olivia V uit Spijkernisse
* Mevrouw de Loo
* Veronique Verstappen

Niet gewonnen maar toch lekker genieten van de nieuwe Kneipp Goodbye Stress body cream? Bestel ‘m via onderstaande link:

written by

2 reacties op Banger Sisters 12 jaar! Winnaars de nieuwe Kneipp Goodbye Stress body cream!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.