Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En da’s natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. We gaan vandaag feestelijk van start met een prijs voor echte fans van Banger Sisters; het Banger Sisters Fanpakket! Doe ook mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

Vandaag gaan we van start met onze augustus feestmaand ter ere van de 13e verjaardag van Banger Sisters. De eerst prijs die we gaan weggeven is een wel heel bijzondere, iets voor de echte Banger Sisters Fans: het Banger Sisters Fanpakket!

Het Banger Sisters Fan pakket
De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas, want of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje naar het strand; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!

De Banger Sisters sleutelhanger is een onmisbare tool in je tas! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terugvinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!

Natuurlijk is deze handige Banger Sisters krabber ideaal voor het krabben straks in de winter. Maar vergis je niet, ook in de zomer is hij onmisbaar, want waar anderen straks de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje! Multifunctioneel dus!

Hij is van glimmend staal, handig in gebruikt, helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek en uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo. Met gepaste trots presenteren wij, speciaal voor de Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger!

De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt, schrijft heerlijk en gaat bovendien lekker lang mee.

Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters Fanpakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 augustus 2023

written by

3 reacties op Banger Sisters 13 jaar! Win een Banger Sisters Fanpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.