Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En da’s natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maak je kans op een GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse van Trust. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

Trust presenteert de nieuwe De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse, een combinatie van een geavanceerd design en levendige kleuren. Met deze coole, comfortabele en betaalbare muis kunnen gamers het meeste uit hun gamesessies halen. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl.

De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is ook voorzien van meerkleurige LED-verlichting met vier instellingen om de esthetiek van de muis volledig aan te passen aan de individuele stijl van spelers. Daarnaast hebben ze zes knoppen, waaronder een DPI-selectieknop voor het aanpassen van de snelheid (tussen 200 en 6400 DPI). Deze knoppen geven gebruikers controle over hun game-ervaring.

Samen met Trust viert Banger Sisters stevig feest en geeft maar liefst 5 (!!) van deze gave game muizen in de kleur roze weg! Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Gaming Mouse van Trust naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 3 september 2023

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.