Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En dat was natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op Drakenhart van Nanouk Kira. Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Drakenhart – Nanouk Kira
Durego wil Drakenridder worden en zijn verleden achter zich laten. Maar dan, als hij bij na zijn titel krijgt, wordt Ydra de dochter van de stadsheer ontvoerd en moet hij haar vrij krijgen.

In Dremséa werkt Durégo Eron eraan om drakenridder te worden, een titel die hem de kans geeft om zijn familie trots te maken en zijn verleden achter zich te laten. Als hij bijna zijn titel krijgt, wordt Ydrá, de dochter van de stadsheer, ontvoerd. Om haar vrij te krijgen zal Durégo een reeks opdrachten moeten voltooien. Hij doet zijn best, a l krijgt h i j steeds meer het idee dat e r een achterliggende reden is voor Ydrá’s gevangenneming. Haar ontvoerder kent geheimen die zelfs voor Durégo onbekend waren. Om Ydrá te redden zal Durégo deel moeten nemen aan een spel waarvan hij de regels niet kent. Een spel waarin hij net zo gevangen lijkt als de drekar die hij wil bevrijden. Drakenhart is het eerste deel van de Drakenhart-serie.

Gefeliciteerd Ilse Kobus-Brinkhuis, Drakenhart komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch dit leuke boek lezen? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.