Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En dat was natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op Kinderen van gisteren van Knisper Fogata. Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Kinderen van gisteren van Knisper Fogata
Een biografisch verhaal over een kinderrijk, Vlaams gezin in de jaren 60. Voor ouderen wellicht herkenbaar terwijl het de jongere generaties een inkijkje biedt in de levens van ouders of grootouders. Het is eind jaren vijftig, begin zestig van de vorige eeuw. Kleuterjuf Ruth heeft haar hart verloren aan het kinderrijke arbeidersgezin Vervaeke. Af en toe gaat Ruth op huisbezoek bij haar leerlin¬gen en ze beseft dat het bijna onmogelijk is voor de ouders om alle dagen te voorzien in het nodige voor hun kinderen. Het gezin put echter kracht uit het geloof en de onderlinge band tussen de kinderen zorgt voor vele bijzondere, zowel grappige als trieste, maar vooral warme momenten. In deze tijd van digitalisering is het moeilijk voor te stellen hoe het leven er toen uitzag. Voor ouderen is dit biografische verhaal wellicht herkenbaar, voor de jongere generaties biedt het een inkijkje in de levens van ouders of grootouders. Kinderen van gisteren van Knisper Fogata is een heerlijk boek om in weg te dromen!

Gefeliciteerd Monique van Bruysel, Kinderen van gisteren komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch dit leuke boek lezen? Bestel ‘m via deze link:

written by

2 reacties op Banger Sisters 13 jaar! Winnaar Kinderen van gisteren van Knisper Fogata!

    • Beste Monique, Mijn oprechte gelukwensen met jouw prijs. Graag zal ik je zelf het boek opsturen met een woordje erbij en mijn handtekening. Ik wens je veel leesplezier en hopelijk kan ik achteraf lezen wat je van het boek vond. Knisper Fogata.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.