Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En dat was natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een Kneipp Voetverzorgingspakket. Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Je voeten krijgen elke dag veel te verduren. Regelmatig je voeten verwennen met voetverzorging is daarom extra van belang. Het is niet alleen effectief bij voetklachten, maar het zorgt er ook voor dat je voeten er ten alle tijden verzorgt en fris uitzien. Je voeten verzorgen doe je het hele jaar door. In het najaar kunnen je voeten extra droog aanvoelen, terwijl je voeten in het voorjaar wat meer frisheid kunnen gebruiken. Ook tijdens of na een lange wandeling kunnen je voeten wat extra zorg gebruiken. Speciaal voor de verjaardag van Banger Sisters geven we een heerlijke Kneipp Voetverzorgingspakket weg. In dit pakket zitten de volgende producten:

Kneipp Voetbadkristallen
Verwen jezelf en je voeten met een ontspannend voetbad na een zware dag! De citrusgeur met natuurlijke, etherische sinaasappelolie revitaliseert de zintuigen en verfrist. Met natuurzuiver thermaalzout reinigen de Kneipp voetbadkristallen Vitalizing – Calendula Sinaasappelolie op milde wijze de vermoeide en gestreste voeten. Ze neutraliseren nare geuren en verzachten eelt. De optimale voorbereiding voor de daaropvolgende voetverzorging!

Kneipp Voetbutter
Verwen je droge en overbelaste voeten met de rijke Kneipp Voetbutter en ze worden zacht en soepel. De combinatie van waardevolle verzorgende werkstoffen bevat 10% ureum voor een hydraterend effect. Kalmerende panthenol en celbeschermende vitamine E complementeren de verzorgende formule. Helpt voetschimmel voorkomen. Calendula-extract is geschikt voor herstel en verzorging van gevoelige en overbelaste voeten. Etherische sinaasappelolie verfrist en vitaliseert. Sheabutter maakt de huid zacht, trekt snel in en werkt kalmerend.

Gefeliciteerd Tessa Klomp, het Kneipp Voetverzorgingspakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch deze fijne Kneipp Voetverzorgingsproducten hebben? Bestel ze via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.