Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En dat was natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse van Trust. Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Trust presenteert de nieuwe De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse, een combinatie van een geavanceerd design en levendige kleuren. Met deze coole, comfortabele en betaalbare muis kunnen gamers het meeste uit hun gamesessies halen. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl.

De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is ook voorzien van meerkleurige LED-verlichting met vier instellingen om de esthetiek van de muis volledig aan te passen aan de individuele stijl van spelers. Daarnaast hebben ze zes knoppen, waaronder een DPI-selectieknop voor het aanpassen van de snelheid (tussen 200 en 6400 DPI). Deze knoppen geven gebruikers controle over hun game-ervaring.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* J. de Groot
* Bart Veldkamp
* M. van der Burg
* S. uit Ulvenhout
* Jeroen van Vliet

Niet gewonnen maar toch deze gave Felox Wired Gaming Mouse hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.