Hieperdepiep hoera… Banger Sisters is 13 jaar! En da’s natuurlijk een mooie reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op 2 vrijkaarten voor de kortfilm Strange Way of Life. Heb jij ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Strange Way of Life
De nieuwe korte film van Pedro Almodóvar is een moderne Western met Pedro Pascal (Game of Thrones, The last of us) en Ethan Hawke (Boyhood, Before-trilogie) in de hoofdrollen.
Strange Way of Life is een kortfilm van 31 minuten.

Silva (Pascal) heeft er 25 jaar over gedaan om eindelijk de woestijn te doorkruisen om zijn oude vriend Jake (Hawke) te bezoeken. Jake is inmiddels sheriff en staat op het punt de verdachte in een moordzaak in te rekenen. De mannen denken terug aan hun jonge jaren in Mexico. Toen maakten ze plannen voor de toekomst. Als duidelijk wordt waarom Silva juist nu de reis door de woestijn heeft gemaakt, is het de vraag of er nu wel een toekomst voor hen samen is.

Strange Way of Life ging in première tijdens het Filmfestival van Cannes. Na The human voice met Tilda Swinton is dit Almodóvar’s tweede Engelstalige en korte film. Het kostuumdesign was in handen van modehuis Saint Laurent by Anthony Vaccarello, die als co-producent verbonden is aan de film.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het setje met daarin 2 vrijkaarten + een flyer van de kortfilm Strange Way of Life komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Angela Cozijnsen
* C.Aalbers
* Jos van Ginkel
* Nelly Nieuwenhuis
* Ria Deutz

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.