17. Banger Sisters 5 jaar! Win Het jaar van de plaag - Jeff Carlson!

Banger Sisters bestaat 5 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele maand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters gaat trakteren. Eerder in deze feestmaand kon je kans maken op het spannende boek Het jaar van de plaag van Jeff Carlson!
Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

Omslag 3Het jaar van de plaag – Jeff Carlson
Niemand weet hoe de machineplaag begon. Was de nanotechnologie ontworpen als wapen, of juist als geneesmiddel? Feit is, dat de Plaag bijna vijf miljard mensen uitgeroeid heeft en de Aarde onherroepelijk veranderd is.De enige zwakte van de Plaag is, dat de nanotech ontworpen schijnt om zichzelf boven een hoogte van 3048 meter te vernietigen.

Zij die overleefd hebben, worstelen om in leven te blijven op de hoogste bergen. Maar de tijd werkt in het nadeel van de mensheid. Hongersnood en oorlog heersen terwijl wat resteerde aan orde en gezag snel in elkaar stort.

De laatste hoop voor de mensheid rust op een vooraanstaande nanotech onderzoekster aan boord van het internationale ruimtestation ISS… en een kleine groep overlevenden in Californië die een levensgevaarlijke reis wagen onder de hoogtegrens, waar de Plaag heerst.

Uitgeverij: Macc/Zilverspoor
ISBN: 9789490767655
408 pagina’s
Prijs: € 22,95

Omdat Banger Sisters 5 jaar bestaat mochten we één lezer of lezeres blij maken met een exemplaar van Het jaar van de plaag van Jeff Carlson!
Gefeliciteerd Hennie v.d. Plas , Het jaar van de plaag valt binnenkort op jouw deurmat!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.