28. Banger Sisters 5 jaar! Win Ik date maar wat van Suzanne Buis!

Banger Sisters bestaat 5 jaar en dat hebben we de hele maand augustus gevierd!
Deze hele maand stond in het teken van winnen, want Banger Sisters ging trakteren. Ook kon je kans maken op een exemplaar van het geweldige boek Ik date maar wat van Suzanne Buis!
Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

Ikdatemaarwat-SuzanneBuisIk date maar wat – Suzanne Buis
`Zeg, waarom heb jij geen leuke vent? Dertiger Suzanne is een ‘happy single’, maar ze is die vraag van stelletjesdozen zo zat dat ze op zoek gaat naar een antwoord op die vraag. Waarom heeft zij geen relatie? Is ze te kritisch? Of weet ze niet hoe het moet? Wie weet het wel? Oud jong, mannen, vrouwen, Canadezen, Australiërs en allerlei Europeanen ondervraagt ze over hun wens om wel of juist geen relatie te hebben. Ze reist met het vliegtuig en de boot, krijgt een lift aangeboden door een Hollywoodster, verblijft in luxe hotels en in ranzige hostels, volgt een workshop scenarioschrijven bij een goeroe en ziet overal films. Vooral in haar hoofd. Suzanne ziet witte paarden en roze wolken – alleen die prins krijgt ze maar niet scherp in beeld. Hij is knap, grappig, spannend, lief, betrouwbaar maar lijkt hij op Brad Pitt, Jim Carrey (of Cameron Diaz misschien?!) of maakt ze het te mooi om waar te zijn? ‘Ik date maar wat’: met het luchtige van chicklit en het ontroerende van een openhartig, eerlijk verslag van een echte vrouw die zo graag antwoorden wil op al haar vragen over relaties en liefde.

Uitgeverij: Reality Bites Publishing B.V.
ISBN: 9789490783167
271 Pagina’s
Prijs: € 9,95

Omdat we in augustus volop feest vierden mocht Banger Sisters maar liefst 5 exemplaren van dit geweldig leuke boek weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Ik date maar wat ligt binnenkort op jullie deurmat.

* J. van der Heijden
* Bert de Jong
* Maaike uit Groningen
* Marjan van der Sleen
* M. vd Waardenburg

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 5 jaar! Winnaars win Ik date maar wat van Suzanne Buis!

  1. Gefeliciteerd, winnaars!
    En gefeliciteerd Banger Sisters! Wat leuk dat de actie zo succesvol was, Banger Sisters, echt mooi om jullie jubileum zo een beetje mee te vieren. Nog vele mooie jaren gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.