31. Banger Sisters 6 jaar! Win een Banger Sisters 6 jaar cadeaupakket!Banger Sisters bestaat 6 jaar en dat hebben we de hele maand augustus flink gevierd!  Deze hele feestmaand stond in het teken van winnen, want Banger Sisters pakte flink uit. Vandaag sluiten we deze feestelijke maand af met, hoe kan het ook anders, een gezellig cadeaupakket! Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Wat een prijzenregen deze feestelijke maand, boeken, dvd’s, beautyverwenproducten, het kwam weer allemaal voorbij! En wat een boel reacties hebben we mogen ontvangen. Fijn om te zien dat zoveel mensen onze verjaardag mee hebben gevierd.

Aan alles komt een einde, helaas ook aan onze feestmaand. Maar uiteraard hebben we nog één hele speciale winactie. Want hoe kunnen we deze Banger Sisters feestmaand nu beter afsluiten dan met een gezellig cadeaupakket? Precies! En daarom geven we in deze aller-, allerlaatste winactie van onze feestmaand maar liefst zes van deze gezellige cadeaupakketten weg.

We zetten eerst even netjes voor je op een rijtje wat er precies in dat gezellig cadeaupakket van Banger Sisters zit:

Pakket 5Borre pakketje
Een leuk Borre pakketje speciaal voor de fans! In dit pakketje zit het nieuwste boekje van Borre, Borre en de opblaaskrokodil. In Borre en de opblaaskrokodil is het zomer en heeft Borre zin in een frisse duik. Hij blaast hufffff! Puffff! De zwembandjes op. En daarna Huferdepufffff! Een opblaaskrokodil, want dat is leuk! Borre en de krokodil liggen heerlijk in het zwembadje. Maar dan heeft het beest opeens trek in een lekker hapje! Daarnaast zit er nog een leuk spelletjesboek vol opdrachten en een originele Borre sleutelhanger in het gezellig cadeaupakket.

 

Pakket 3Dvd The Jungle Book
Mowgli is een jongen die opgevoed is door een groep wolven. Maar Mowgli komt erachter dat hij niet meer welkom is in de jungle, als de angstaanjagende tijger Shere Khan arriveert. Hij heeft verwondingen die hem aangedaan zijn door mensen en ziet Mowgli daarom als een bedreiging die geëlimineerd moet worden. Onder begeleiding van de panter Bagheera en de immer vrolijke beer Baloo gaat Mowgli op weg maar de mensenwereld. Onderweg ontmoet hij junglewezens die niet bepaald het beste met hem voor hebben, van de verleidelijke python Kaa tot de gladde prater Koning Louie. In het gezellig cadeaupakket zit de dvd met deze prachtige film van Disney.

 

Pakket 2Driedubbel cd Summer Dance 2016 Mega Mix
De driedubbel cd Summer Dance 2016 Mega Mix is een cassette met drie cd’s waarop maar liefst de 100 grootste zomerhits staan. Dat wordt nog lang nagenieten van deze zomer met tracks van onder andere Hardwell, Dirtcaps, Afrojack, Armin van Buuren, Alan Walker, Bassjackers en vele, vele anderen. In elk gezellig cadeaupakket natuurlijk een exemplaar zodat je lekker los kunt gaan op deze zomerhits van 2016!

 

Pakket 7Blub blub badvriendje van VTech
Waterpret blijft met afstand de grootste pret. Of het nu binnen, of in het badje buiten is. Goed nieuws voor alle kleine waterratjes: de Blub blub badvriendjes van VTech zijn in aantocht! Dat wordt badderen, spelen, zingen en leren tegelijk. Leuker kan het niet! In elk gezellig cadeaupakket zit een ander Blub blub badvriendje, het is een verassing welke je krijgt.

 

Pakket 4Banger Sisters Fanpakket
Een originele Banger Sisters shopper, alleen voor échte fans natuurlijk
Een Banger Sisters krabber. Waar anderen de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje. Gaat het straks in de donkere maanden weer vriezen? Ook dan kun je deze handige Banger Sisters krabber gebruiken. Multifunctioneel dus!
Als laatste natuurlijk nog twee pennen in het gezellig cadeaupakket, want wie schrijft die blijft tenslotte.

 

 

Ook kans maken op dit gezellig cadeaupakket van Banger Sisters?
We geven er maar liefst zes weg!

Pakket 6
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters 6 jaar! naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2016

written by

5 reacties op Banger Sisters 6 jaar! Win een gezellig cadeaupakket van Banger Sisters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.