09. Banger Sisters 6 jaar! Win de nieuwe bodymouse van KneippBanger Sisters bestaat 6 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele feestmaand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters pakt flink uit.
Zo kon je eerder kans maken op de nieuwe
Body mouse Patchouli van Kneipp! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Na het succes van de douche foams introduceert Kneipp een innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneipp Body mousse. Een lichte, luchtige mousse met ultraverzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product is ideaal voor een zachte verzorgde huid binnen een handomdraai. De mousse ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel. Kneipp Body mousse is een huidverzorgingsproduct voor dagelijks gebruik. De mousse is eenvoudig aan te brengen, laat zich gemakkelijk over de huid verdelen, heeft een fijne textuur en voelt niet vet aan. De milde natuurlijke ingrediënten maken de huid de hele dag streelzacht

patchouli bodymouse van KneippPatchouli – een moment van rust en balans
Patchouli is een mystieke aardeachtige geur met rustgevende en afrodiserende eigenschappen. Kneipp heeft diverse verzorgingsproducten op basis van patchouli. De Kneipp patchouligeur is niet zwaar maar licht en kruidig. Dit komt omdat Kneipp naast patchouli ook andere natuurlijke ingrediënten aan de patchouliproducten toevoegt zoals een vleugje citrus en bergamot en extra verzorgende jojoba- en hennepolie. Natuurlijk genieten van ontspanning en verzorging. Natuurlijke verzorging, genieten en gemak in één!

Hoe gebruik je deze body mousse?
Kneipp Body mousse gebruik je in plaats van een body lotion, crème of olie. Na het douchen of baden verdeel je een klein beetje mousse over de schone droge huid en voilà; een heerlijk zachte huid.

Een lichte, luchtige supersnel intrekkende body mousse
Een mousse op de huid aanbrengen zonder afspoelen kan even wennen zijn. Maar bij het eerste gebruik zal het je verrassen hoe prettig Kneipp Body mousse aanvoelt op de huid en hoe snel het intrekt. De mousse plakt niet en ook al is het licht en luchtig, de huid voelt de hele dag gehydrateerd aan door de waardevolle natuurlijke oliën. Nog een voordeel: een body mousse is goed te doseren zonder verspilling; een klein toefje volstaat voor een compleet verzorgde huid.

Gefeliciteerd Greet de Jong, de Bodymouse Patchouli komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.