20. Banger Sisters 6 jaar! Win de dvd That sugar film!Banger Sisters bestaat 6 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele feestmaand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters pakt flink uit. Zo gaven we ook de dvd That Sugar Film weg! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Hoe is suiker ooit zo dominant geworden in onze eetgewoonten en cultuur? Wat doet het met ons lichaam en geest? Hoe kunnen we er op een gezonde manier mee omgaan? Middels een experiment wordt in That Sugar Film getoond wat de effecten zijn van suiker op een menselijk lichaam. Vanaf 31 augustus is de film overal te zien op Video On Demand en vanaf 15 september op DVD, maar je kunt ‘m nu al winnen bij Banger Sisters!

That Sugar FilmThat Sugar Film
That Sugar Film is het verhaal van een man die op zoek gaat naar de bittere waarheid achter suiker. Acteur Damon Gameau werpt zich op als proefpersoon in een uniek experiment om vast te leggen welke effecten het gebruik van veel suiker heeft op een gezond lichaam. Daarbij eet hij alleen dingen die algemeen bekend staan als ‘gezond’. In de loop van dit leuke én leerzame project belicht Damon ook een aantal problemen waarmee de suikerindustrie te kampen heeft, en laat hij zien op welke onverwachte plekken suiker op de loer ligt in de supermarkt. Deze film zal je ideeën over ‘gezond’ eten voorgoed veranderen.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de trailer

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd met That Sugar Film komt jullie kant op!
*Evert uit Apeldoorn
* Jessica de Waal
* B. van Houten
* Zinat

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.