17-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-braquo-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op een dvd box met het vierde seizoen van Braquo! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jou deurmat!

Vanaf 15 augustus is het vierde seizoen van de spannende, keiharde en realistische politieserie Braquo op DVD en VOD verkrijgbaar. De serie is geregisseerd en bedacht door Olivier Marchal, zelf een gewezen politie-inspecteur. Braquo behaalde de prijs voor beste fictie op de Prix de l’Export 2011 en scoort een 8,1 op IMDB. Het is de best bekeken serie op Canal+ ooit, met maar liefst meer dan 1,3 miljoen kijkers. De kwaliteit van de serie is ontzettend hoog en doet denken aan The Wire of The Shield.

17-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-braquo-2Braquo
Braquo volgt de gebeurtenissen van een Parijse politie-eenheid die telkens op het randje van het legale opereert en dus het nodige geweld en intimidatie niet schuwt. De agenten worden opgeschrikt wanneer hun teamleader zelfmoord pleegt na valse beschuldigingen van corruptie.

 

 

 

Cast: Isabelle Renauld, Jean-Hugues Anglade, Karole Rocher, Joseph Malerba en Geoffroy Thiebaut.

17-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-braquo-3 17-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-braquo-4

 

 

 

 

 

Alvast een voorproefje, bekijk hier de trailer.

Ook kans maken op deze spannende dvd box? We mogen er maar liefst drie weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Braquo naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 24 augustus 2017

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 7 jaar! Win een dvd box met het vierde seizoen van Braquo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.