31-9-banger-sisters-7-jaar-win-levensbomen-68-zielskrachtkaarten-van-marjanne-huising-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Levensbomen ~ 68 zielskrachtkaarten van Marjanne Huising! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!


31-9-banger-sisters-7-jaar-win-levensbomen-68-zielskrachtkaarten-van-marjanne-huising-2
Levensbomen ~ 68 zielskrachtkaarten – Marjanne Huising
Iedere boom is een levensboom en iedere levensboom heeft zijn eigen unieke eigenschappen en specifieke kracht. Alle bomen maken deel uit van het WoodWideWeb, dat toegang geeft tot onze wortels, vorige levens en universele wijsheid.

De kaartenset bestaat uit 68 kaarten met voor 34 levensbomen elk een kaart met het archetype en een kaart met het krachtdier. Elke kaart geeft het thema, een beschrijving van de zielskracht en een collage. Deze kaarten nodigen je uit je te verbinden met de levensbomen die kracht en helderheid kunnen geven op je levenspad, in moeilijke en onduidelijke situaties en bij vragen over je zielsmissie.
Op drie extra kaarten vind je een uitleg en enkele oefeningen/leggingen zoals een poortvisualisatie, warme-voetenlegging, krachtdierlegging en zielsmissielegging.

Ook kans maken op deze bijzondere kaartenset?
Stuur een mail met als onderwerp Levensbomen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.