06-banger-sisters-7-jaar-win-recepten-voor-liefde-en-moord-van-sally-andrew-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 6 augustus kon je kans maken op Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! 


06-banger-sisters-7-jaar-win-recepten-voor-liefde-en-moord-van-sally-andrew-2
Recepten voor liefde en moord – Sally Andrew
De Zuid-Afrikaanse Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste schrijft ze recepten voor de krant, totdat de redactie haar een nieuwe rubriek geeft als Lieve Mona.

Natuurlijk blijft zij als ze maar even de kans krijgt haar recepten delen – niks zo troostend als traditionele Milktart bij liefdesverdriet. Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria ook haar eigen problemen onder ogen zien, met name wanneer ze een brief krijgt van een vrouw die door haar man wordt mishandeld.

Als deze vrouw vervolgens wordt vermoord, raakt Tannie Marie betrokken bij het moordonderzoek… tot ergernis van de rechercheur met de indrukwekkende kastanjebruine snor.

Sally Andrews heerlijke heldin brengt intrige, romantiek en kookkunsten samen in deze onweerstaanbare spannende roman.

Gefeliciteerd Iris uit Rotterdam, Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew valt binnenkort op jouw deurmat!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.