31-4-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-tweede-seizoen-van-narcos-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 31 augustus kon je kans maken op een dvd box met het tweede seizoen van Narcos! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Op 1 september verschijnt eindelijk het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Narcos op DVD & Blu-Ray. De Amerikaanse televisieserie vertelt het verhaal over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellinkartel van eind jaren ’70 tot begin jaren ’90 van de vorige eeuw. ‘Narcos’ is een absolute must see en scoort op IMDB een 8,9! Daarmee staat het in de top dertig van best beoordeelde tv-series ooit. Netflix heeft wegens het grote succes al een derde en vierde seizoen aangekondigd.

31-4-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-tweede-seizoen-van-narcos-1aNarcos
Dit tweede seizoen van de geruchtmakende serie Narcos begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar’s meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave…

Bekijk hier alvast de trailer van seizoen 2.

31-4-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-tweede-seizoen-van-narcos-231-4-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-tweede-seizoen-van-narcos-3

 

 

 

 

De DVD & Blu-Ray van Narcos bevat de volgende extra’s: deleted scenes, trailer, featurette en audio commentaar.

Banger Sisters mocht maar liefst vijf keer een dvd box met het tweede seizoen van deze spannende serie weggeven! Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box met het tweede seizoen van Narcos valt binnenkort op jullie deurmat!

* Muhammed S.
* Sander de Boer
* Hanneke uit Arnhem
* Alex Feenstra
* Family Versluis

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.