15-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-rectify-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 15 augustus kon je kans maken op een dvd box met het vierde seizoen van Rectify! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Vanaf 15 augustus is het vierde en tevens laatste seizoen van de indrukwekkende serie Rectify op DVD en VOD verkrijgbaar. De serie is van de makers van Breaking Bad en bedacht door Oscarwinnaar Ray McKinnon (Sons of Anarchy). In de Amerikaanse dramaserie staat het leven van een man centraal die na negentien jaar ‘deathrow’ wordt vrijgelaten door een foutief vonnis. Rectify scoort maar liefst een 8,4 op IMDB en is een absolute must-see!

15-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-rectify-2Rectify
In dit vierde en laatste seizoen van Rectify blijven we de na 19 jaar vrijgekomen Daniel Holden volgen. Zijn gedwongen verbanning uit Georgia zorgt voor afstand met de rest van de familie, zowel letterlijk als figuurlijk. Daniel moet op eigen benen leren staan, en vindt steun bij lotgenoten in een re-integratieproject in Nashville. En hoewel het hem zwaar valt om aan een normaal bestaan te wennen, zorgt de verbanning er ook voor dat Daniel onverwacht kennis maakt met de positieve kanten van zichzelf en van het leven. Hij maakt opnieuw kennis met vriendschap en de liefde, en leert om te gaan met zijn trauma’s.

Intussen gaat het leven in Paulie door. Amantha ontmoet een oude bekende die haar leven aardig op zijn kop zet, maar heeft ook nog iets af te sluiten met Jon Stern. De relatieproblemen van Teddy en Tawney blijven aanhouden. En Janet, die het moeilijk vindt om zo ver van Daniel te zijn, neemt samen met Ted Sr. een grote beslissing. En dan is er nog een allesbeslissende vraag: wat is er werkelijk gebeurd tijdens de nacht dat Hanna Dean werd vermoord? Jon en Sheriff Daggett zijn dichterbij het antwoord dan ze denken…

15-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-rectify-315-banger-sisters-7-jaar-win-een-dvd-box-met-het-vierde-seizoen-van-rectify-4

 

 

 

 

 

Cast: Aden Young (Killer Elite, Black Robe), Abigail Spencer (Suits, Oz the Great and Powerful), J. Smith-Cameron. Alvast een voorproefje, bekijk hier de trailer.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box met het vierde seizoen van Rectify komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Fanny uit Etten-Leur
* Wouter van Heugten
* J. van der Heijden

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.