25-banger-sisters-7-jaar-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 25 augustus kon je kans maken op Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!


25-banger-sisters-7-jaar-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-2
Van werkloos tot depressief – Rob van Spanje
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?

 

 

Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Vis op vrijdag van Rob van Spanje valt binnenkort op jullie deurmat!

* M. Noo

* Diny Frijters

written by

1 reactie op Banger Sisters 7 jaar! Winnaars Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.