Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op De Castlefest Kronieken trilogie! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

 

De Castlefest Kronieken 1 – Wanneer de zon terugdraait – Gé Ansems
Willem van Straeten, journalist voor een toonaangevend dagblad, ontvangt een mysterieuze e-mail. Een mail die eigenlijk niet kan bestaan, omdat hij verzonden is vanuit Parijs in 1871! De afzender is een Leidse professor die getuige is van de triomfmars van de Duitse soldaten tijdens de finale van de Frans-Duitse oorlog. Hij richt zich met een smeekbede direct tot de 21e eeuwse journalist; een onbekende kracht heeft zich over zijn zoontje ontfermd en hij, Willem van Straeten, heeft de mogelijkheid om zijn kind te helpen. Is Willem het slachtoffer van een virus of is de mail echt in 1871 verzonden? Geleid door een onbestemd gevoel belandt hij uiteindelijk op het Castlefest, waar werelden samenvallen en een machtige geest de mensheid bedreigt.

Uitgeverij Macc ~ 9789078437239 ~ 176 pagina’s ~ € 12,95

 

De Castlefest Kronieken 2 – De dood waart rond – Tim Lommerse
Dit tweede deel is van de hand van Tim Lommerse die eerder al zijn debuut beleefde met zijn gedurfde en genre overschrijdende roman Het Lucifer Dilemma. Dit tweede deel gaat verder waar deel één van de Castlefest Kronieken ophield; Willem van Straeten heeft de strijd aangebonden met de machtige tijdsdemon Azoëllos, maar deze geeft zich niet zomaar gewonnen. Alle natuurwetten tartend is het Castlefest in het verleden verdwenen en bevindt zich in een soort eeuwigdurende cyclus. Ondertussen duiken overal de meest fantastische creaties op die de menselijke geest ooit hebben verzonnen, en niet ieder fantasiewezen heeft het beste voor met zijn geestelijke ouders. Heden, verleden en fantasie dreigen in een onontwarbare kluwen in elkaar verweven te raken als zelfs de Dood zich op Castlefest vertoont…

Uitgeverij Macc ~ 9789078437352 ~ 143 pagina’s ~ € 12,95

 

De Castlefest Kronieken 3 – Broeders door de tijd – Theo Barkel
Het derde deel van de Castlefest Kronieken. De huidige cyclus wordt afgesloten in een spannend en humorvol verhaal. Hoe zal het Willem van Straeten en zijn vrienden vergaan die in het verre verleden beland zijn? De manipulaties van de tijdsdemon Azoëllos blijken veel verder te gaan dan iedereen oorspronkelijk aannam. Journalist Willem van Straeten, die de strijd aanbond met de machtige tijdsdemon, bleek al eerder het slachtoffer te zijn van zijn manipulaties, maar kon zich hier niets meer van herinneren. Nu krijgt Willem zijn geheugen langzaam maar zeker weer terug, maar is dat nog wel op tijd of zijn de manipulaties al te ver gevorderd en is Azoëllos te machtig? Afgesneden van al zijn vrienden lijkt Willem de klus alleen te moeten klaren, maar hulp komt uit een onverwachte hoek. Ondertussen krijgen bizarre gebeurtenissen ook nu weer het Castlefest in zijn greep. Vreemde wezens duiken op en zaaien verwarring, realiteit en fantasie lijken in een gordiaanse knoop te zitten.

Uitgeverij Macc ~ 9789078437406 ~ 134 pagina’s ~ € 12,95

 

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Castlefest Kronieken trilogie naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 augustus 2018

written by

2 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win De Castlefest Kronieken trilogie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.