Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op een thriller trilogie van Hans Peeters! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

De volgende boeken zitten in deze spannende thriller trilogie van Hans Peeters:

Onopgelost ~ deel 1
Michael Mc. Carn uit Londen, een wereldbekende thrillerschrijver mag drie maanden bij de politie in Londen meedraaien om ervaringen op te doen voor zijn volgende thriller, die hij aan het schrijven is. Hij leert Sally Le Bon, een jonge knappe vrouw, kennen, chef van de afdeling moordzaken die verwikkeld is in een aantal moorden in hartje Londen. Allemaal moorden op jonge, knappe vrouwen die allemaal gevonden worden, liggend naakt op de keukentafel, de benen naar beneden hangend. Zijn humoristische inslag maakt dat hij al snel wordt opgenomen door de verschillende rechercheurs van de moordafdeling en al vrij snel raken ze verwikkeld in meer, dan alleen de steeds terugkerende moorden op jonge vrouwen. Michael gaat een grotere en meer belangrijke rol spelen bij het oplossen van de diverse moordzaken bij de politie in Londen. Maar dan! Sally Le Bon blijkt het doelwit, verdwijnt! Ontvoerd? Een helse jacht wordt geopend.  Ze wordt vastgehouden in een vieze, donkere kelder en ondergaat verschrikkelijke ontberingen, pijn en ellende. Vindt Michael haar? Vindt hij haar nog op tijd?

In-OutBooks ~ 9789490537524 ~ 261 pagina’s ~ € 12,50

 

Onopgehelderd~ deel 2
Schrijver Michael Mc. Carn en hoofdrechercheur Sally Le Bon gaan verder in hun jacht op Rodney Leroy, maar krijgen een knallende ruzie met elkaar. Bovendien besluit de burgemeester van Londen dat het verblijf van Michael bij de politi e in Londen niet wordt verlengd. Voor Michael reden om naar Amerika te gaan waar zijn eerste thriller wordt verfilmd. Sally wordt echter ti jdens haar wekelijkse jogging- ronde bruut overvallen en belandt in een kille donkere kelder. De burgemeester besluit Michael terug te vragen tot grote opluchting van de hele moordafdeling. Maar ook Rodney Leroy keert terug als ambassadeur van Rusland in Londen. Michael en zijn dochter Sem worden daarna ook nog geconfronteerd met Joan, zijn ex vrouw, die toch nog leeft . Haar dood zelf ensceneerde jaren geleden, ook zij werkt samen met Rodney. Michaels band met Sally wordt slechter, terwijl zijn band met de vriendin van Rodney steeds beter en inniger wordt. Maar wat staat er te gebeuren met Victoria, met Sally, met zijn dochter Sem, met Jayne, met Rodney en met hem; Michael Mc. Carn?

In-OutBooks ~ 9789490537555 ~ 264 pagina’s ~ € 12,50

 

Onbeantwoord~ deel 3
Opnieuw wordt Londen geteisterd door moorden. Moorden op blonde vrouwen, allemaal dertig, allemaal een keizersnee ondergaan en allemaal een ring dragend waarin een geheime inscriptie. Sally is van Loch Ness. Victoria heeft Rodney Leroy verlaten en is constant op de vlucht voor de handlangers van Rodney. Rodney op zijn beurt keert terug naar Londen als ambassadeur van Rusland en de ellende begint opnieuw. De zus van Sally wordt ontvoerd door haar eigen man, ook een handlanger van Rodney. Dan! Een aanslag wordt gepleegd op het appartementencomplex waar Victoria verblijft. Jayne begint een steeds meer belangrijke rol te spelen, Victoria en Michael zien elkaar steeds meer en bedenken een plan om Rodney onschadelijk te maken. Na verschillende intriges waarin Michael, Sally en Rodney elkaar om de beurt vaak net iets te snel af zijn, komen Michael en Rodney oog in oog te staan, waarbij Rodney gewapend is en zijn revolver op Michael richt. Betekent dit het einde van Michael? Het einde van Victoria? einde van Jayne? En het einde van die geheimzinnige Shireen?

In-OutBooks ~ 9789490537562 ~ 306 pagina’s ~ € 15,00

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Thriller trilogie naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 augustus 2018

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 8 jaar! Win een thriller trilogie van Hans Peeters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.